juni 22, 2024

HQ Nieuws

Roken & Sigaretten

pods van SmokeSmarter

Je e-sigaret werkt het beste met pods van SmokeSmarter

Wil jij overstappen op de e-sigaret? Je bent niet de enige. Het is een erg populair product. Voor een e-sigaret heb je echter meer nodig dan alleen de sigaret zelf. Je hebt coils, pods, vloeistoffen en aroma’s nodig. Pods van SmokeSmarter zijn met name populair op dit moment en je leest hier waarom. Maar eerst moet je begrijpen wat pods zijn en hoe ze werken. 

Hoe werkt een e-sigaret?

pods van SmokeSmarter

Een e-sigaret is een elektronische apparaat waar je vloeistof in stopt. Die vloeistof wordt verbrand en kun je via het apparaat inademen. Daardoor doet het apparaat de sensatie van roken voor jou na. Het is gezonder dan echt roken. Daarom gebruiken veel mensen deze techniek om te stoppen met roken. Je hebt om te beginnen de volgende dingen nodig:

  • een e-sigaret
  • een of meerdere vloeistoffen 
  • een pod met coil waar de vloeistof in kan

De vloeistof moet je namelijk in een pod doen en deze wordt door middel van een coil veilig verbrand. Die rook kun jij innemen om de sensatie van echt roken na te bootsen. De  vloeistoffen heb je in normale tabak smaak maar ook met allerlei andere smaken zoals chocolade, vanille, appel en bosbes. Probeer er altijd een paar uit om te ontdekken welke het beste is voor jou. 

pods van SmokeSmarter

Waarom pods?

Eigenlijk zijn pods heel handig, vooral voor de beginnende smoker. Deze systemen bevatten een coil waar vloeistof in kan of al in zit. Pods zijn soms dus als het ware kant-en-klaar. Je kunt ze zo op de sigaret draaien.